TAJAAN AKTIVITI PERKHEMAHAN SEKOLAH (MUKHAYYAM TADRIBI)

RM7,890 of RM13,000 raised

🔊 BAYARAN YURAN AKTIVITI MUKHAYYAM TADRIBI 2022

🔖 Salam, Pihak Sekolah Menengah Arab Tahfiz Ibn Al Qayyim (SMART IQ) akan mengadakan Aktiviti Perkhemahan Mukhayyam Tadribi 2022. Untuk pengetahuan pihak tuan/puan, program ini dijalankan melibatkan semua pelajar SMART IQ bertujuan untuk memberi pendedahan kepada semua pelajar tentang pembentukan jati diri, pentingnya sikap toleransi, amanah dan bertanggungjawab dalam kehidupan serta memberi peluang para pelajar keluar dari rutin harian di sekolah. Perkhemahan ini akan diadakan seperti ketetapan berikut :

📅 Tarikh : 24, 25 & 26 September 2022
🕰️Hari : Sabtu, Ahad & Isnin
🏷️Lokasi : PLKN Bukit Besar, Kulim, Kedah.

🔖Sehubungan dengan itu, sejumlah bayaran sebanyak RM100 ditetapkan bagi setiap pelajar untuk aktiviti perkhemahan ini.

🟡Untuk makluman pihak tuan/puan juga, kos bagi menampung perbelanjaan perkhemahan ini adalah sebanyak RM12,980. Kos ini merangkumi pengangkutan, penginapan, makanan dan minuman serta aktiviti-aktiviti yang akan dijalankan di sana yang akan dikendalikan oleh jurulatih-jurulatih bertauliah.

🔖Pihak sekolah juga mengalu-alukan, sekiranya tuan/puan ingin membuat sumbangan tambahan untuk menampung baki kos berjumlah RM5,280 (yang ditanggung oleh pihak sekolah selepas ditolak yuran yg dibayar oleh para waris) bagi melancarkan program yang telah dirangka.

Untuk sebarang pertanyaan, tuan / puan boleh menghubungi Ustaz Hafizullah (Pengarah Program) di talian 013-462 9086. Kerjasama daripada tuan/puan amat kami hargai dan didahului dengan ucapan terima kasih.

Bagi pembayaran yuran aktiviti, sila isikan perincian seperti berikut di ruangan yang disediakan:

  1. Masukkan nama pembayar pada ruangan “First Name” & “Last Name” yang disediakan.
  2. Isikan alamat emel pembayar untuk kami menghantar resit pengesahan pembayaran. Ianya bertujuan agar pembayar mudah untuk ‘track’ kembali transaksi pembayaran yang telah dibuat.
  3. Perincikan maklumat pembayaran pada ruangan ‘Leave a comment’ dengan format berikut.
    • Baris pertama “Nama Penuh Pelajar”
    • Baris kedua “Kelas Pelajar”
  4. Masukkan jumlah bayaran pada ruangan yang disediakan.
  5. Klik ‘SUMBANG’ untuk meneruskan transaksi.
RM
Personal Info

Donation Total: RM100.00